Skapa en ”Mall”
– Namn på mallen
– Välj om det ska vara artikel, klubbkunder eller fakturakunder.
– Identifiering. Om man ska uppdatera befintliga artiklar så ska man hitta gemensam nämnare från importen och vad som finns redan i kassan. Om det är ett unikt id nummer, namn eller streckkod.
– Skippa siffra är antalet rader (räknat uppifrån) man ska ta bort från importfilen. Detta är om man t.ex. har rubriker som man inte vill ha med i importen.

Gör importen
– Välj filen som gäller för importen.
– Markera vilken mall ni ska använda.
– Tryck importera och verifera importen!

Vid eventuella fel finns där en logg i C:\TruePOS_Logs\app_trace.txt