Org,nr

• ID – Kunden organisationsnummer som sätts i TruePOS Configuration och synkas med licensservern.

Företagsnamn

• Namn – Kundens företagsnamn som sätts i TruePOS Configuration och synkas med licensserven.

Företagsadress

Informationen under företagsadress sätts i licensservern och synkas ut till kassan. Denna informationen ska vara var kassan befinner sig. Denna informationen sätts även på fakturor som skapas i kassan.

Kontonummer

• Nummer– Kontonummer informationen används vid fakturor som skapas i kassan. Här kan man ange fri text för att hänvisa till ett BG eller PG för faktura underlaget.

Kontakt

Denna information är frivillig och sätts på fakturor och SIE-filer som skapas av kassan.