Kategorier: Visa artikel i försäljningsläge. Kryssa i vilken sida artikeln skall visas på och den hamnar automatiskt där. Det är möjligt att markera mer än en kategori om man vill att artikelns skall visas på fler än en sida. T.ex. även på en startsida där man lägger sina mest använda artiklar för att snabbt hitta dem.

Text på knapp: Används om man vill använda en annan text än ”Namn” på knappen.

Bakgrund: Möjligt att byta färg på bakgrunden på knappen

Hörna: Möjligt att byta färg på högre nedre hörn på knappen

Bild: Det går även att lägga in en bild på knappen genom att trycka i den grå kvadraten och sedan välja bild.

Missa inte: ”Ändra på kategorisida” för att byta plats på knappar, färglägga knappar osv på kategorisidorna.