När vi är inne i ”artiklar” – finner ni tre (3) knappar i mitten på underraden, precis vänster om ”kopiera”(artikel).

Dessa är knappar till följande (läst från vänster):
– Exportera Artiklar
– Artikelstatestik
– Artikelkonfiguration

Exportera Artiklar:
Kryssa i rutorna på högersidan vilken information ni vill få ut från exporten följt av Verkställ längst nere.
När sedan exporten är skapad i TruePOS kan ni välja att spara ner den genom att navigera er till arkivfältet uppe på dokumentet, där kan man välja att spara till bland annat .pdf.

Artikelstatestik:
Kryssa för/Lägg till grupper eller enskilda artiklar för att sedan göra en sökning till- och från datum för att i slutändan få ut en statestisk på allt som blivit sålt med de artiklar/grupper du valt med.

Artikelkonfiguration:
Här ställer vi in vad vi vill skall visas när vi navigerar oss till ”artiklar” i vår admin del. Man kanske inte behöver visa Streckkod? Eller så vill man kanske flytta pris, så det står först? Upp till er att hur ni vill ha det!